FUDBALSKI AMANDMANI

 

FUDBALSKI AMANDMANI

▪ Fudbalsko - političke priče ▪

Autor: Dragan Stojić

ISBN: 978-86-900942-1-9

Godina izdanja: 2020

Izvod iz uvodne reči autora:

Vaša pažnja je ovog trenutka usmerena na novu knjigu koju sam napisao, a prvu  publikaciju iz mog "pera" čiji sadržaj nije isključivo sportske prirode.

Ova knjiga je namenjena pripadnicima svih društvenih grupa, zato i nije previše opširna, a pisao sam je kranje razumljivim jezikom, pa njen sadržaj mogu razumeti svi: metalski radnici i akademici, zemljoradnici i doktori nauka.

Dobar deo ovih priča sam napisao opterećen teškim životnim okolnostima, a završavam je u još težim tokom  pandemije korona virusa (covid – 19), koji je pogodio celu planetu, samim tim i Srbiju…

Iako sam većini poznat kao istraživač u oblasti istorije sporta, moje "druženje" s politikom datira od davne 1987. godine, a stotine knjiga i preko 20.000 primeraka dnevne i periodične štampe koje sam pročitao rezultirali su ovim izdanjem . Njime  "venčavam" nerazdvojni par svekolikog čovečanstva – politiku i fudbal.


Štampanog izdanja neće bitiKnjiga se može besplatno pročitati na linku ispod. Pročitajte napomenu i uputstvo pre čitanja same knjige.

Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje i umnožavanje knjige ili dela knjige bez izričite dozvole autora knjige i izdavača, uključujući i bilo kakvo preuzimanje i /ili štampanje kompletne knjige ili delova ove publikacije sa linka ispod!

Uputstvo za e-čitač knjige:

  • dvoklik mišom - zumiranje (zoom)
  • jedan klik desno / levo na knjizi i pomeranje mišem (listanje) - sledeća / prethodna stranica
  • strelica desno / levo na tastaturi - sledeća / prethodna stranica
  • slider u dnu - odabir strane i uveličavanje

Broj posetilaca na stranici i čitalaca

Hit Counter

 

UTISCI I KOMENTARI O KNJIZI